На Луганщині правоохоронці викрили дівчину, яка "балувала" себе наркотиками просто посеред міста. Наразі "веселу речовину" вилучена, а на порушницю чекає штраф.

Про це повідомляє прес-службу Патрульній поліції Луганській області.

Як відзначається, інцидент мав місце у місті Лисичанськ. Саме там під час патрулювання правоохоронці помітили групу нетверезих молодих людей, які голосно кричали та порушували громадський спокій. Вже під час спілкування, одна з дівчат так сильно рознервувалася, що випустила з рук портсигар, з якого випали зіп-пакети з наркотиками.

Портсигар з цигарками

Після цього, прямо на очах у патрульних, дівчина почала топтати їх ногами. Наразі наркотики правоохоронці вилучили, а дівчині загрожує штраф.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, надзвичайний та водночас моторошний випадок стався на столичному вокзалі. Відтак, чоловіка, який йшов біля потяга, спочатку затягнуло під колеса, а тоді відрізало ноги.

Як повідомляв портал "Знай.ua", двоє українських заробітчан розбилися під час ДТП у Польщі, шансів не лишалося: перші кадри

Також "Знай.ua" писав, що у Києві некерований Mitsubishi влетів у Ford, розтрощений метал розчавив водія: кадри для "міцних горішків"