Напередодні Водохреща на київській Деснянській водопровідній станції провели освячення води, повідомляє прес-служба Київводоканала.

Як повідомляється, освячення проводили єпископ Васильківський Преосвященнійший Лаврентій та настоятель храму Блаженного князя Ярослава Мудрого, протоієрей Петро Ландвитович. Тож, відтепер вода, яка тече з кранів в будинках, які обслуговуються Деснянською станцією, стала святою і нею можна змивати гріхи.

Водохреще
Водохреще

Окрім води, яку подають до систем водопостачання, служителі Церкви освятили також і воду, яку 19 січня будуть розвозити Києвом у цистернах.

Нагадуємо, що медики розповіли, кому на свято Водохреща не рекомендується пірнати в ополонку із святою водою.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.ua", президент України Володимир Зеленський зустрівся з прем'єр-міністром Олексієм Гончаруком, який напередодні потрапив у скандал, і вирішив його долю.

Також "Знай.ua" писав, що у президента Володимира Зеленського є три вагомі причини для того, щоб негайно прийняти відставку прем'єр-міністра Олексія Гончарука.