"Цей світ летить у прірву": Зеленський виступив у Давосі з тривожною заявою

Президент Володимир Зеленський виступив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. У своїй промові він назвав сценарії майбутнього України.

Глава держави підкреслив, що Україні точно є що сказати на тему загроз, які стоять перед світом. Саме безпека, на думку Зеленського, головна загроза для світу, який змінюється з "реактивною швидкістю".

В Давосі Трампу та Тунберг подарували незвичайну книгу з України

Під час Всесвітнього економічного форуму, який проходить в Давосі, президенту США Дональду Трампу та екоактивістці Греті Тунберг подарували англійську версію української книги “17 викликів Землі”.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Це збірка розповідей та казок для дітей від семи до одиннадцяти років, які відображають усі сучасні проблеми людства — бідність, голод, гендерна нерівність, правосуддя, зміни в кліматі та багато іншого. Усього в книзі зібрано 17 історій.

Європа підкинула сюрприз заробітчанам і туристам, як змінилися правила безвізу

Євросоюз невдовзі змінить деякі правила безвізу. Ці зміни не пов’язані з Україною, їх запланували ще до того, як нам надали безвізовий режим – але наших громадян вони зачеплять напряму.

Кива отримав жорсткого ляща від ветерана АТО на очах кримінальних авторитетів

Ілля Кива накинувся на ветерана АТО в київському ресторані.

22 січня близько 12 години, в ресторані MOCCO, нардеп Кива почав провокувати одного з відвідувачів закладу, підійшов до нього та спробував вдарити головою, а у відповідь отримав добрячий удар по обличчю.

Густий туман навис над Україною: містичні фото з різних куточків країни

Вранці 22 січня у Києві та інших містах України зафіксовано густий туман. Відзначається, що видимість становила всього 200-500 метрів, що дуже ускладнило ситуацію для автомобілістів.

У мережі українці розміщували містичні фотографії туману зрізних міст країни.