Надзвичайний випадок стався у столиці. Відтак, на даху однієї з покинутих будівель правоохоронці виявили ледь живого молодика, однак врятувати його не вдалося.

Фото з місця події

Як відзначається, хлопця у важкому стані виявили на даху покинутої будівлі в районі ТРЦ "Гулівер". Після цього на місце відразу викликали бригаду швидкої допомоги, яка намагалася врятувати молодика, однак зробити це вони не зуміли. За словами медиків, він помер від переохолодження.

Фото з місця події

Окрім цього, під обшуку правоохоронці виявили рюкзак кур'єрського сервісу Glovо та ключі – телефону й інших речей, які вказують особу не було. Наразі ж те, як на даху опинився кур'єр та що з ним сталося з'ясовують поліцейські.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Фото з місця події

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Україні шахраї, які "працюють" з нерухомістю, вийшли на абсолютно новий.

Також портал Знай.uа писав, що у Дніпрі чоловік, якого патрульні затримали за керування п'яним, пропонував патрульним нестандартний хабар.