У Немирові завідувачка дитячого садочка жорстоко познущалася над дитиною та "викинула" її без будь-яких пояснень просто на вулицю у мороз. Про таке розповіла місцева жителька Вікторія Герасименко у Facebook-спільноті "Батьки SOS".

Як відзначається, випадок стався у Вінницькій області у садочку ДНЗ "Дзвіночок". За словами матусі, тамтешня завідувачка вигнала її дитину просто на вулицю та залишила на площі міста у натовпі, де саме відбувалася урочиста хода приурочена до Дня Соборності.

"Завідувачка ДНЗ "Дзвіночок" Олена Поліщук почала дискримінувати мою дитину. Спочатку вона повернула мені довідку про відтермінування від щеплень, нічим це не обґрунтовуючи, а позавчора, тобто 22 січня, без мого відома та згоди вивела в холодну погоду мою дитину з садочка та привела на багатолюдну площу, де розпочиналася урочиста хода до Дня Соборності і залишила його у натовпі", - написала обурена жінка.

дитячий садочок
дитячий садочок

Після такого матуся забрала дитину додому та написала заяву до поліції:

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Я побачила залишену свою дитину, яка була наляканою та розгубленою. Ви уявляєте??? Написала в поліцію заяву по ст. 364КК а саме: перевищення службових повноважень. Зараз очікую дій поліції та відповідно буду далі вимагати понесення відповідальності за такий злочин", - підсумувала жителька Немирова.

Варто зазначити, що у коментарях під дописом жінку підтримали та вважають, що після такого, завідувачку потрібно за грати: "Таку тварину за грати! Не роздумуючи! Я б її розірвала за свою дитину!".

Скріншот допису

Коментарій

Нагадаємо, українські школярі зможуть їздити безкоштовно, коли запрацює нововведення.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що старшокласників навернуть на шлях істинний.

Також портал "Знай.ua" писав, що батькам пояснили, що таке кібербулінг очима дітей.