Національний банк України опублікував офіційний курс іноземних валют на середу, 29 січня 2020 року. Курс долара порівняно з показниками у вівторок, 28 січня, значно виріс у ціні і становить 24,72 гривень. Про це повідомляє прес-служба офіційного регулятора.

Курс валют Нацбанку на 29 січня

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,7204 гривні;

- 100 євро – 27,2085 гривень;

Таким чином, долар подорожчав на 13 копійок. При цьому євро збільшився в ціні на 8 копійок.

Долар, фото: 112
Долар, фото: 112

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що уряд вводить дешеві кредити для українців у цьому році. Програма "Повертайся і залишайся" передбачає, що частина відсотків по кредитах буде виплачуватися з держбюджету.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.