У неділю, 16 лютого, на території України очікується сухий, але похмурий день. Сонце так і не усміхнеться українцям. Такий прогноз оприлюднила відомий синоптик Наталка Холоденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

"В неділю сильного вітру в Україні не буде. Напрямок: північно-західний із переходом в неділю на південно-західний. Карта прогнозу сили вітру. Тому гуляти та щось робити можна буде спокійно. Опади також - нічого серйозного", - прогнозує синоптик.

За словами сноптика, температура повітря суттєво не зміниться, у суботу +1+5, у неділю +3+8 градусів. На Півдні на кілька градусів тепліше.

Прогноз погоди, фото з facebook

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

У Києві буде із хмарками та часом невеликими опадами, у неділю - переважно сухо. Температура повітря 16-го лютого +6 градусів.

"Якщо ви вже збираєтеся подарувати сьогодні саме традиційну ознаку свята, листівку-валентинку, напишіть на ній від руки кілька слів.
Через багато років це стане страшенно приємною знахідкою. Бо хіба знайдеш кохання на бездушних моніторах та гаджетах серед безликих однакових смс-ок та інтернетних малюночків", - додає синоптик.

Погода в Україні 16 лютого, Укргідрометцентр

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, береженого Бог береже, головна пошта України вирішила перестрахуватися і відмовитися від посилок з Китаю, хоча вони не несли загрозу зараження коронавірусом. Дешеві товари з Aliexpress більше недоступні українцям.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.