В Україні 17 лютого очікуються складні погодні умови через шквальний вітер, який може досягати штормових показників. Опади малоймовірні. Переважатиме сонячна погода. Такий прогноз дала відомий синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Прогноз погоди, фото скріншот з facebook

Циклон Victoria такий масштабний, що його штурханину відчуємо завтра й ми, українці.

Прогноз погоди, фото з facebook

Пориви південно-західного вітру можуть досягати в Україні штормових.
Пришийте до капелюхів резиночки, як в дитинстві до рукавичок))

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Понеділок, не зважаючи на вітер, обіцяє бути теплим.
Денна температура повітря у більшості областей підвищиться до +5+13 градусів. Хіба що в східних областях ще затримається холодніша повітряна маса: найближчої ночі аж до -5-9 градусів, а завтра вдень +1+4 градуси.

Опади - малоймовірні, сонце матиме більше шансів.
Та й пора, бо вже навіть не те, що календарна зима, а й лютий перевалив через середину.

У Києві понеділок, як весняна пташка - ніби й сіренька, але співатиме тепло та пурхатиме жваво: вдень +6+9 градусів, рвучкий вітерець, без опадів.

Погода, фото freepik
Погода, фото freepik

Народний прогноз погоди

Цього дня вшановується пам’ять преподобного Миколи Студійського. Відсьогодні починалися звірині (вовчі) весілля, тому святого Миколу Студійського називали "вовчим сватом". Цей день вважається одним із найхолодніших у лютому - стоять сильні морози, та йде сніг: “На Миколу Студеного снігу навалить гору”. Ці морози називаються миколиними. Наші пращури 17 лютого звертали увагу на ялинкові гілки: якщо довгі сухі гілки згинаються - буде заметіль, а якщо випрямляються - на сприятливу погоду.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стихія не дасть розслабитися Харкову 15 лютого, пуховики далеко не ховайте.

Як повідомляв Знай.ua, береженого Бог береже, головна пошта України вирішила перестрахуватися і відмовитися від посилок з Китаю, хоча вони не несли загрозу зараження коронавірусом. Дешеві товари з Aliexpress більше недоступні українцям.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.