Українцям перерахують пенсії в березні, як вплине на стаж і прожитковий мінімум

Українські пенсіонери затихли в очікуваннях, адже більшість чекають підвищення державних виплат. Пенсія в Україні у 2020 році буде підніматися кілька разів і це пов'язано із зростанням мінімального прожиткового мінімуму і планової індексацією. Також будуть підвищуватися пенсії для окремих категорій громадян.

Пенсійний вік, фото: ПФУ
Пенсійний вік, фото: ПФУ

"Осучаснення" пенсій проводиться для того, щоб люди, які виходили на пенсію раніше, могли отримувати виплати вище прожиткового мінімуму.

Марина Порошенко примчала до Марусі Звиробий

Поки Петро Порошенко на Мюнхенській конференції - його дружина Марина прийшла до Марусі Звиробий на лекцію... У це важко повірити, але ситуацією неймовірно зацікавився телеграм-канал Klymenko Time. Українці не можуть зрозуміти, чого колишня перша леді України може навчитися у Марусі.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Сама Звіробій на своїй сторінці в соцмережах написала, що поки Порошенко в Мюнхені, вона завербувала Марину в стихійно створений добробат.

Маленьким українцям з інвалідністю готують "рятувальний круг" в навчанні

Міністерство соціальної політики спільно з Міністерством освіти і науки починає апробацію інституту супроводу для дітей з інвалідністю під час інклюзивного навчання.

Групи інвалідності, фото: uhp.org.ua
Групи інвалідності, фото: uhp.org.ua

З 17 лютого по 17 червня 2020 Міністерство освіти і науки України та Міністерство соціальної політики тестують проект Державного стандарту супроводу під час інклюзивного навчання. Після завершення випробувального терміну, практично всю отриману інформацію зберуть разом, проаналізують і підготують загальні положення проекту, який буде поширюватися на всій території України.

Коронавірус з Китаю набирає обертів, "Нова пошта" і AliExpress вирішили долю посилок

"Нова пошта Інтернешнл" не має наміру припиняти доставку товарів з Китаю в Україну і в зворотному напрямку. Про це повідомили в компанії, зазначивши, що посилки з цієї країни доставляються українським одержувачам в звичайному режимі.

Нова Пошта
Нова Пошта

Клієнтам самої популярної китайської онлайн-майданчики потрібно вказати сервіс доставки AliExpress Standard Shipping. Потім в меню вибрати з переліку найближче відділення "Нової пошти".

Змінив Богдана Єрмак опублікував декларацію, скільки заробляє і чим володіє помічник Зеленського

Новий керівник Офісу Президента Андрій Єрмак подав електронну декларацію про свої доходи за 2019 рік. Документ був опублікований на порталі Єдиного державного реєстру декларацій.

Електронна декларація Андрія Єрмака
Електронна декларація Андрія Єрмака

Електронна декларація Андрія Єрмака
Електронна декларація Андрія Єрмака

Згідно з документом, загальний дохід Єрмака склав 255 859 грн. Цю суму в основному склала заробітна плата, а також гонорари та дохід від відчуження цінних паперів та корпоративних прав та підприємницької діяльності.