Закривають рота і змушують згортати бізнес — українців кличуть на Майдан у роковини Революції Гідності

19 лютого з 10-00 під Офісом президента розпочнеться акція протесту разом з ФОПами, які теж незадоволені останніми ініціативами влади. Політолог Юрій Романенко закликає приєднатися до активістів.

Держкіно повстало проти президента і заборонило фільм за участю Зеленського

Державне агентство України з питань кіно (Держкіно) заборонило демонстрування і розповсюдження на території країни п'яти фільмів. Два з них - російські, а в одному знімався президент України Володимир Зеленський.

Українцям нав'яжуть новий податок - сплачуватимемо за перекази на картки

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Українців зобов'яжуть платити новий податок за послуги банку. Так, якщо громадянин України отримує гроші на картку, подарунки у вигляді нерухомості, ТЗ від людей, які не є близькими родичами, то до 1 травня 2021 року такі доходи доведеться зазначити в податковій декларації та до 1 серпня сплатити податок: за грошові кошти – 18% податку + 1,5% військового збору; за нерухомість або автомобіль – 6,5%.

Арахамія отримав їдку "отвєтку" за Крим у фотожабі

Ідею глави партії "Слуги народу" Давида Арахамії їдко висміяли фотожабою. Давид нещодавно заявляв про поставку води до анексованого Криму в обмін на відступ російських військ з Донбасу.

Забавну фотожабу опублікував в мережі Facebook блогер Олександр Бабак.

Андрій Богдан на відпочинку влаштував кастинг, щоб знайти нову дівчину

Ексглава Офісу Президента Андрій Богдан, який нещодавно пішов у відставку знову дає про себе знати. Цього разу Богдан опублікував у своєму Facebook фото з відпочинку на Сейшелах із доволі промовистим підписом.