У відомій українській мережі супермаркетів стався нещасний випадок. З'явилася інформація, що у львівському магазині "Сільпо", в прямому сенсі слова, "згоріла" на роботі одна зі співробітниць. Так, жінці 1965 року народження, яка працювала продавчинею, стало дуже зле на ранковій зміні.

Про це стало відомо завдяки повідомленню ГУ Держтруда у Львівській області.

Швидка допомога, фото: bilyayivka.city
Швидка допомога, фото: bilyayivka.city

"Жінка о 7:15 прийшла на роботу. Під час перевдягання в жіночій роздягальні у неї погіршився стан здоров'я — відняло мову і перекосило обличчя. Швидка медична допомога, яка прибула на виклик, забрала потерпілу до лікарні, де жінка померла. Ймовірна причина смерті - інсульт.", - зазаначаэться в повідомленні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадаємо, раптово померла журналістка "Громадського" Ольга Шеремет, відома репортажами з Ради.

Як повідомляв Знай.uа луна китайського коронавіруса прозвучало в Дніпрі, місто заполонили люди у білих халатах і масках.

Знай.uа писав, помер режисер-аніматор Олег Педан, деталі загадкової загибелі.