В село Нові Санжари Полтавської області приїхали автобуси з евакуйованими з зараженого Уханя українцями і іноземцями. Місцеві жителі хотіли перешкодити - вони влаштували багаття посеред дороги, а також кидали каміння в транспорт.

Так, мітингувальники розпалили з дерев велике багаття посеред дороги, а також намагалися не пропустити автобуси просто біля в'їзду в місцевий медичний центр, де повинні розмістити евакуйованих людей.

Крім того, деякі особливо буйні кидали каміння в автобуси. В одному з автобусів розбили скло - це видно на трансляції Радіо Свободи. Поліція вже затримала зловмисника, який, за їх словами, кидав каміння.

кадр з відео

"Автобуси з евакуйованими українцями прибули в санаторій. Люди виглядали щасливо і махали руками. Але протестувальники почали закидати їх камінням, одному розбили голову. Місцеві жителі кричать, що завтра вони прийдуть сюди і спалять тут все разом з евакуйованими людьми!" - йдеться в повідомленні Vesti.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

скріншоти

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Олег Ляшко заявив, що готовий прийняти у себе вдома українців, яких було евакуйовано з Китаю.

Також Знай.uа" писав, в мережі з'явилося відео з борту літака, який евакуює українців з Уханю.