Рідні Героїв Небесної Сотні не могли покласти квіти до меморіалу через Зеленського

У столиці охоронці президента України Володимира Зеленського не хотіли пропускати до меморіалу родичів Небесної Сотні, бо там знаходився глава держави зі своїми квітами.

Відповідний відеоролик з даним інцидентом оприлюднили в мережі.

ЗЕцинізм. Спочатку відпустив вбивць у Росію, потім не пустив родини покласти перед собою квіти, але на всіх каналах буде з сумним виглядом піаритись, може і сльозу пустити. Він не мав морального права туди сьогодні приходити так і не вибачившись за дебільні жарти над майданом про ебонітові палички. Це відео зняте сьогодні вранці, коли УДО не пропускало родичів загиблих покласти квіти, бо мав приїхати Зеленський. Нагадаю, що Порошенку родини Небесної сотні не заважали ніколи.

Geplaatst door Віктор Уколов op Donderdag 20 februari 2020

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Леонід Антоненко, який став новим заступником голови Фонду держмайна, - відкритий гей

Першим заступником голови Фонду Держмайна призначений Леонід Антоненко, який став знаменитим після своїх фото ню і знімків з секс-партнером, з домашнього архіву, на яких вони засмагають на нудистському пляжі та сплять голяка.

Озвірілі мітингувальники атакували автобуси з українцями в Санжарах, санаторій обіцяють спалити

В село Нові Санжари Полтавської області приїхали автобуси з евакуйованими з зараженого Уханя українцями і іноземцями. Місцеві жителі хотіли перешкодити - вони влаштували багаття посеред дороги, а також кидали каміння в транспорт.

Депутати Санжар повстали проти українців і вимагають витурити співвітчизників

Депутати Новосанжарської селищної ради звернулися до президента України Володимира Зеленського та міністрів охорони здоров'я і внутрішніх справ з гучною заявою стосовно того, що вони не можуть прийняти у медичному центрі Нацгвардії на карантин евакуйованих українців з Китаю.

Мільйонам українців не вистачить стажу для пенсії, що робити

За умовами пенсійної реформи, обов'язковий пенсійний стаж для українців складатиме 35 років, тому громадянам надана можливість докупити роки стажу, яких не вистачає для виходу на пенсію.

Згідно до законодавства, придбати можна до 5 років стажу, при цьому ціна за рік доходить до суми у приблизно 25 тисяч гривень.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше