Путін збирається "підкупити" українців російським громадянством

Російська Федерація значно спростить для українців отримання громадянства.
Головною зміною стане скасування необхідності проживати протягом 5 років на території РФ. Окрім цього, українці, як і громадяни Білорусі, Казахстану і Молдови, більше не матимуть необхідності доводити свій матеріальний стан.

Розбиті голови і десятки швів: чим закінчилася бійня в Нових Санжарах, де захищали Україну від українців

Заступник директора Департаменту комунікації МВС Ярослав Тракало заявив, що в результаті сутичок між силовиками та мешканцями селища Нові Санжари постраждало 9 правоохоронців, частину з яких довелося госпіталізувати.

В українських містах навмисно підбурювали людей бойкотувати літак з Уханя

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

В мережі поширили скріншот з Instagram-сторіс, в якому можна побачити заклик до людей бойкотувати літак з Уханя, який прилетів в Україну в четвер, 20 лютого, і сів у Харкові. У цій сторіс серед користувачів соцмережі навмисно сіють паніку, називаючи літак з українцями бідою, і мова йде про вінницький аеропорт, у якому нібито повинен був сісти цей літак.

Вгадай міліонера - Арахамія "спалився" в гостях у екстрасенсів, унікальні кадри

У мережі з'явилася інформація про медіа-минуле голови фракції "Слуга народу" Давида Арахамії. Відомо, що в 2018 році майбутній політик був героєм шоу "Битва екстрасенсів", яке знімає один з відомих українських телеканалів.

Українець побудував "розумний дім" і забув про комунальні борги

Житель Кропивницького Павло Мазур переобладнав свій будинок таким чином, щоб мінімізувати витрати на комунальні платежі. Для цього чоловік використав ряд технологій, деякі з них можна розглядати як його особистий винахід.