У мережі розкритикували роботу працівників Укрзалізниці, а також заявили, що це найгірший спосіб пересуватися країною, адже можна залишитися не лише без власних речей, а й отримати "порцію" негатива, який запам'ятається надовго.

Відповідний допис з обуреннями розмістили на сайті Otzovik.

Відтак, за словами пасажира, у вагоні практично завжди немає провідника, коли потрібно вийти, а також можна залишитися без власних речей в будь-яку секунду.

Укрзалізниця, фото: 24tv.ua
Укрзалізниця, фото: 24tv.ua

"Їхав потягом Одеса-Костянтинівка. Хотів вийти на своїй зупинці в місті Барвінкове. Час зупинки 2 хвилини. Пішов в тамбур - там провідника не виявилося, а всі двері закриті. Потім поїзд рушив… Через 15 хвилин виповз незрозуміло звідки сонний провідник. Виліз я вже на наступній зупинці. Аби потрапити додому пересів на електричку, яка вже відправлялася, але провідник мене висадив, бо у мене гроші були лише на картці… Ще 8 години пробув в іншому місті. Ненавиджу нашу Укрзалізницю", - написав чоловік.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Скріншот відгуку

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що жінка постраждала від поїздки в потязі, коли вона прямувала з Києва в Бердянськ на неї впала полиця з пасажиром вагою 80 кг.

Як повідомляв портал Знай.uа, співробітники "Укрзалізниці" отримують "брудні" гроші від керівництва.

Також портал Знай.uа писав, що "Укрзалізниця" пропускатиме пасажирів у вагони по-новому.