Житель міста Кременчуг придбав у магазині всеукраїнської мережі супермаркетів АТБ продукти, які потенційно загрожують життю і здоров'ю дюдини.

На спеціальній сторінці “Отзовик”, на якій громадяни України залишаються коментарі щодо різних магазинів, послуг і товарів, з'явився відповідний коментар.

Так, чоловік виклав дві фотографії - бляшанки печінки тріски та пакетика чипсів власної лінії виробництва магазину. У бляшанці в рідині плаває дуже зіпсована печінка, як чітко говорить, що зявлений термін придатності на пакуванні не відповідає реальному терміну, який настав ще у минулому.

Продукти з АТБ, фото:otzovik.com
Продукти з АТБ, фото:otzovik.com

Продукти з АТБ, фото:otzovik.com
Продукти з АТБ, фото:otzovik.com

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У пачці чипсів чоловік знайшов предмет, схожий на невелику металеву проволоку.

Продукти з АТБ, фото:otzovik.com
Продукти з АТБ, фото:otzovik.com

За словами споживача, він неодноразово натрапляв на зіпсовані продукти, навіть на підробки під певні бренди. Він звертався до керівництва супермаркету, проте керівництво не вжило жодних заходів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше покупець АТБ ледь не проковтнув шматок скла з гострими краями, захований у сирі.

Як повідомляв портал "Знай.ua", в магазині АТБ у покупця "зникла" величезна сума, хіба червоний цінник вартий цього - жорстке відео.

Також "Знай.ua" писав, що українців закликали бути обережними з рибою, хвороба відбирає життя за лічені години.