Озброєний чоловік пограбував «Нову пошту»: відео моменту

Днями в Києві на вулиці Ярослава Гашека, 8а сталася надзвичайна ситуація. Серед робочої зміни чоловік зайшов у відділення «Нової пошти», дістав пістолет і зажадав усю касу. Йому віддали всі кошти, і таким чином він виніс близько десятків тисяч гривень. Він був одягнений у камуфляжну форму і з марлевою маскою на обличчі. Поліція шукає злочинця.

Ви маєте бути обізнаними у тому, що робити, якщо на вас напали та пограбували:

Одне з перших правил виклику правоохоронців на місце злочину — робити це невідкладно, адже з часом можуть зникнути дуже важливі докази. Після прибуття на місце, поліція зобов’язана запропонувати вам написати заяву. Задля розуміння ситуації та виявлення нових обставин слідчий або прокурор проводять огляд місцевості, приміщення, речей та документів — тому до їхнього приїзду не варто чогось торкатися.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня
Показати ще

У випадку, якщо бачили злочинців, ви маєте детально описати їхню зовнішність. Якщо ні, то варто вимагати більш ретельного обстеження речей на місці злочину, на яких можуть залишитися відбитки пальців.

Якщо є вірогідність, що поблизу місця злочину велася зйомка чи працювали фотографи, правоохоронці мають право використовувати ці фото- та відеозаписи, навіть якщо камери належать іншим людям. Тим більше, у разі, якщо зйомки проводяться відкрито на вулиці або під час зборів, конференцій чи мітингів — всі учасники цих дійств автоматично дають згоду на їхнє фільмування. А тому отриманий відеозапис може бути використаний як доказ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше в Києві на Європейській площі дівчина за кермом автомобіля марки Toyota протаранила таксі Uber

Також Знай.uа" писав, що на трасі Київ-Одеса сталася жахлива ДТП, зіткнулися пасажирський автобус і вантажівка.