Необачна мати залишила коляску з маленькою дитиною просто на проїзджій частині. Відео з таким сюжетом, яке розповсюдили в мережі, викликало хвилю обурення.

Подія трапилася у Запоріжжі біля кав'ярні-кондитерській "O'Cacao", навпроти Олександрівської районної адміністрації по вулиці Тургенєва. Саме тут водій зупинився через несподіваного учасника дорожнього руху - просто посеред дороги стояла коляска з малюком. При цьому матері нігде видно не було. Водій загальмував, але виходити з машини не став.

І поки одні обурювалися вчинком горе-матері а заодно і воді, який не вийшов до малечі, інші розсекретили ситуацію - це все схема шахраїв. Про це пише місцеве видання zp.vgorode.

Водій не вийшов з машини, оскільки запідозрив щось недобре. Через деякий час прибігла жінка, махнула комусь збоку і забрала коляску з проїжджої частини.

Після опублікованого відео багато хто висловлював думку, що це безвідповідальна мати, що вона п'яна чипід наркотиками. Однак, у підсумку більшість городян зійшлися на думці, що це нова схема шахраїв.

"Розвод" розрахований на те, що водій вийде з машини, щоб підійти до коляски, а в цей час в машину забіжить викрадач і поїде на чужому авто.

Vgorode просить запорожців бути обережними і не потрапляти на такі хитрощі та закривати машини навіть, якщо відходите ненадовго.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Харкові коронавірус розв'язав руки банді в масках

Як повідомляв портал Знай.ua, шахраї під час карантину грабують киян

Також Знай.ua писав, у Львові шахраї просять гроші на лікування неіснуючої дитини хворої на коронавірус