Офіс генпрокурора в паніці закупив туалетного паперу на 390 тисяч

Під час карантину в Україні Офіс генерального прокурора піддався загальній паніці й оголосив тендер по закупівлі туалетного паперу і паперових рушників на 390 тисяч гривень. Така інформація з'явилася у системі публічних закупівель ProZorro.

Комплекс Бога? Рябошапка оголосив себе "творцем"

Руслан Рябошапка, який раніше обіймав посаду генерального прокурора України зробив гучну й досить нескромну заяву в інтерв'ю виданню Гордон. Виявляється, це він особисто створив все антикорупційне законодавство, яке є в нашій країні.

Він також додав, що взяв участь у створенні антикорупційних стратегій, і всі вони були успішно прийняті.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Земельна реформа відкрила лазівку спекулянтам: ферми і городи за рік перетворять на склади та звалища

Нічне голосування нардепів за скандальний проект Закону щодо обігу земель сільськогосподарського призначення №2178-10 викликало масштабну хвилю обурень.
Експерти занепокоєні відсутністю механізмів контролю за фіктивними власниками та зміненням цільового призначення.

Виплати сім'ям загиблих героїв і надбавка пенсіонерам - що пообіцяли в уряді українцям

Уряд України запланував підготувати списки малозабезпечених категорій громадян для надання їм фінансової допомоги під час карантину та подальшої економічної кризи.

Пенсіонерам виплатять по 1000 гривень додатково, кому розраховувати на підвищення

На індексацію пенсій для українців мають намір виділити 20 млрд. Міністр соціальної політики Марина Лазебна прогнозує виплату разової допомоги 1 тис. гривень пенсіонерам з 14 квітня при внесенні змін до держбюджету.