З'явився ще один номінант на перемогу в рейтингу "бенкет під час чуми"... Про це повідомив на своїй facebook-сторінці член Ради директорів в Спілці українських підприємців Олександр Соколовський.

Скріншот повідомлення, фото facebook.com/sokolovsky
Скріншот повідомлення, фото facebook.com/sokolovsky

На першому фото автор показує вуличний пункт експрес-тестування на коронавірус в Пусані (Південна Корея). Корейці зараз випускають по 100 000 наборів для експрес-тесту COVID-19 в день. На думку корейських фахівців така діагностика дозволяє зупиняти поширення інфекції на ранніх етапах.

Коронавірус, фото facebook.com/sokolovsky
Коронавірус, фото facebook.com/sokolovsky

Коронавірус, фото facebook.com/sokolovsky
Коронавірус, фото facebook.com/sokolovsky

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Але якщо ви думаєте, що в Києві вирішили за прикладом корейців провести закупівлю подібних пунктів з тестами, то фігушки! На фото праворуч скрін про одному найважливішому тендері, що відбувся на цьому тижні (!) в Києві. Комунальному закладу КМДА мабуть насрати на оголошений головою КМДА з 13.03 карантин і вони вирішили 18.03 оголосити, а вже на цьому тижні 30.03 терміново провести закупівлю, предмет якої - соцопитування! 2 лота на суму 2,26 млн. грн!", - йдеться у повідомленні.

1 лот: "Польовий етап опитування громадської думки киян щодо європейської та євроатлантичної перспективи України, ефективності реалізації Стратегії розвитку міста до 2025 року, пріоритетів міської територіальної громади та актуальних проблем сьогодення столиці"
2 лот: "Польовий етап опитування громадської думки відвідувачів центрів надання адміністративних послуг. Польовий етап опитування громадської думки киян щодо європейської та євроатлантичної перспективи України"
Термін виконання робіт - 2 квартал цього року!

За словами автора, соц. опитування такого штибу проводять щорічно з 2017 року. З року в рік лише щоразу дорожче і перемагає завжди один і той же учасник. Ну то таке, звичне... Але сьогодні в переддень колапсу економіки і провалу бюджетних надходжень від зубожілих раптом платників податків нічого вас випадком не бентежить?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше