В жодному разі не молитися, а швидко бігти додому – кияни почують голос з небес

В столиці по-новому закликали людей дотримуватися жорстких правил карантину, введеного через коронавірус. Відтак, над містом літав квадрокоптер та вмовляв дотримуватися правил, аби вберегти себе від Covid-19.

Як відзначається, закликали правоохоронці людей дотримуватися правил карантину в столичному Гідропарку. Саме там людей попереджали про жорсткіші правила, які будуть введено вже з понеділка по всій території України.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Києво-Печерська Лавра закрилась на карантин, монахів тестують на коронавірус

Свято-Успенська Києво-Печерська Лавра припиняє приймати вірян та паломників, а її братія та настоятель будуть протестовані на коронавірусну хворобу COVID-19.

"Богослужіння будуть звершуватися в закритому режимі (з онлайн-трансляцією), без участі парафіян. Братія обителі продовжують підносити в храмах монастиря сугубі молитви «під час згубної пошесті», щодня молитися за тих, хто вже захворів на цю недугу, і за лікарів, які борються за життя наших співгромадян", - йде мова в повідомленні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Києво-Печерська Лавра, фото Wikimedia Commons
Києво-Печерська Лавра, фото Wikimedia Commons

Помічниця Зеленського спрогнозувала майбутнє України після карантину – "Не вдасться знову…"

Прес-секретар президента України Юлія Мендель заявила, що Україна вже ніколи не повернеться до того стану, якою вона була до карантину, спричиненого коронавірусною інфекцією.

Відповідний ролик вона оприлюднила на власній Instagram-ссторінці.

Відтак, за її словами, після карантину не тільки Україна, а й весь світ зміниться, тому потрібно шукати плюси, і один з них це те, що усі дійсно почнуть цінувати своє життя.

Мендель, фото: Instagram
Мендель, фото: Instagram

Співак висловився про обшуки в Eurolab Пальчевського - "Корупція продовжується"

Політолог Дмитро Співак прокоментував обшуки, які пройшли у київській лабораторії Eurolab, власником якої є підприємець і політичний діяч Андрій Пальчевський. На думку політичного експерта, українська влада вчергове пробила дно.

Андрій Пальчевський, фото YouTube
Андрій Пальчевський, фото YouTube

Італійці забули про все і душевно зустріли допомогу українців піснями Руслани

Варто нагадати нашим читачам, що епідемія коронавірусної інфекції зі страшною силою лютує в Італії. Тому різні країни надсилають до цієї країни ліки, провіант, людей, які можуть допомогти італійцям впоратися з проблемою. Не залишилась осторонь і Україна. Наша країна направила до Італії своїх фахівців. Літак з українськими лікарями благополучно приземлився в одному з італійських аеропортів.

Українські медики в Італії, фото: Facebook
Українські медики в Італії, фото: Facebook