В Україні погода у понеділок, 6 квітня буде сухою і сонячною. На Благовіщення, 7 квітня буде взагалі спекотно - стовпчики термометрів підніматимуться до +14+20 градусів. Такий прогноз зробила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

Скріншот повідомлення Діденко

За словами синоптикині, в Україні найближчий дощ ймовірний не раніше п’ятниці, 10-го квітня. Завтра і найближчими днями очікується суха сонячна погода.

Погода, фото скріншот повідомлення Діденко

Температура повітря починає набирати весняних обертів. Найближчої ночі ще буде свіжувато, близько нуля і навіть до маленьких мінусів, але вдень вже повітря прогріється до +11+16 градусів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

А вже у п’ятницю спека може змінитися дощами і легким похолоданням, але українці цього не відчують, адже більшість дотримується карантину.

Погода, фото скріншот повідомлення Діденко

А поки що - сухо, сонячно, тепло, потім дуже тепло і максимальна самоізоляція. Тож весняним теплом україці можуть насолоджуватись лише із вікна.

Нагадаємо, відомий народний синоптик Леонід Горбань розповів, що в квітні справжнє тепло ще не прийде.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.