Українців попередили про різке подорожчання імпортних продуктів

Найближчим часом в Україні можуть стрімко зрости ціни на імпортні продукти. Причина цього - девальвація гривні, яка сталася через епідемію коронавірусу. Про це пише прес-служба "Українського клубу аграрного бізнесу" (УКАБ).

За даними компанії, повністю залежить від імпорту наявність на внутрішньому ринку цитрусових і бананів

супермаркет, скріншот: YouTube
супермаркет, скріншот: YouTube

Поліклініка без черг - у МОЗ надали список безкоштовних медичних послуг

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

На базі всеукраїнської системи "Поліклініка без черг" почала діяти функція онлайн-консультації. Тепер, в умовах епідемії COVID-19 лікарі можуть надавати медичні послуги пацієнтам дистанційно і взаємодіяти з колегами для отримання експертної думки у особливо складних випадках.

Карантин в Україні, скріншот: YouTube
Карантин в Україні, скріншот: YouTube

Всеукраїнська школа онлайн: де дивитися та розклад уроків

З 6 квітня в Україні почала працювати "Всеукраїнська школа онлайн" для учнів 5-11 класів. Цей проект призначений для того, щоб школярі змогли навчатися під час карантину.

Онлайн уроки будуть проходити з 11 різних предметів. Вони будуть починатися по буднях з 10 ранку. Для кожного класу є свій розклад.

"Втомлені герої нашого часу" – українців закликали підтримати медиків найпростішим способом

Міністерство охорони здоров'я України запустило соціальну кампанію під назвою #ПідтримуюЛікарів, щоб люди з вдячністю ставилися до самовідданої праці медиків, які протистоять поширенню коронавірусної інфекції.

ПриватБанк розповів про умови кредиту в карантинний час

Клієнт державного ПриватБанку розповів про незрозумілі маніпуляції з його грошима. Гроші з основної картки власника без його відома та підтвердження перекинули на кредитну. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.