Уряд вирішив перекрити деякі дороги в Україні, щоб стримати масове поширення коронавірусу в містах. Онлайн карта перекритих доріг з'явилася в Google Maps.

Так, місцева влада перекриває проїзд, щоб не допустити поширення Covid-19 на своїх територіях, або не випустити його за межі населених пунктів, в яких зафіксовано спалах хвороби.

скріншот Google-карти

На багатьох контрольно-пропускних пунктах при в'їзді до міста або області країни відкрили карантинні пости, які перевіряють виконання заборони пасажирських перевезень і проводять температурний скринінг пасажирів та водіїв приватного і комерційного транспорту. В разі підозри на коронавірус або ГРВІ людей госпіталізують чи направляють на обов'язкову обсервацію.

Пропускний пункт на кордоні, скріншот: YouTube
Пропускний пункт на кордоні, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з 7 квітня державний кордон можна буде перетнути тільки автотранспортом та тільки на 19 пунктах пропуску.

Як повідомляв портал Знай.uа в Україні стає все менше відкритих пропускних пунктів на кордоні. На західних кордонах України з країнами Європи застрягли сотні фур.

Також портал Знай.uа писав, як пересуватися машиною на карантині, список заборон та документів.