Українці помітили кошмарний сир у "Сільпо". Покупці купили сир із хорошим терміном придатності, але він був зіпсований. Про це йдеться у телеграм-каналі Народний ревізор. Швидше за все через неправильні умови зберігання продуктів.

Цвіль на сирі, фото: Народний ревізор
Цвіль на сирі, фото: Народний ревізор

"Цвіль на сирі, де її не повинно бути — класика для наших супермаркетів. Термін придатності в нормі, але вміст уже зіпсовано. Хто-небудь взагалі чув про належних умов зберігання продуктів? #Сєвєродонецьк, "Сільпо" на пр. Гвардійському", - йдеться у повідомленні.

Цвіль на сирі, фото: Народний ревізор
Цвіль на сирі, фото: Народний ревізор

Цвіль на сирі, фото: Народний ревізор
Цвіль на сирі, фото: Народний ревізор

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На кадрах справді видно, як рікотта (Ricotta) – традиційний італійський купити сир покрилась огидною пліснявою, схоже, через доступ повітря. Цікаво, що термін придатності продукту ще не минув, а він вже не придатний для споживання.

Невигідне виробництво і короткий строк придатності не дозволили сироватковому сиру вийти на великі ринки. Існує припущення, що рікотта була їжею пастухів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українцям пропонують заморити черв'ячка, який щойно повзав на тарілці - супермаркет запікає тарганів у хлібі.

Як повідомляв Знай.uа проведіть карантин зі смаком — як швидко і економно приготувати гору цукерок.

Знай.uа писав, коронавірус "перекрив" шлях до Антарктиди — українська експедиція повернулася додому ні з чим.