На думку езотериків кожен предмет у будинку має свою енергетику, а особливо це стосується "живих" кімнатних квітів. Вони називають сім рослин, які притягують негатив, проблеми, злидні та сварки в сім'ї.

На жаль, деякі, на перший погляд, безпечні рослини притягують господареві будинку бідність і проблеми, натомість є такі, які приваблюють багатство та гроші. То ж від вирощування перших з них варто відмовитися.

Як мінімум варто звернути увагу на наступні 7 небезпечних кімнатних рослин. Краще позбутися цих квітів, якщо ви не хочете накликати на себе лихо і труднощі у дім. Водночас для того, щоб послабити негативний вплив цих рослин, езотерики радять виносити їх на балкон або вирощувати в приміщенні, що добре провітрюється.

Кімнатні рослини
Кімнатні рослини

Які рослини не можна тримати вдома:

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

1. Кипарис. Враховуючи народні прикмети, ця рослина має стосунок до цвинтаря та смерті. Відповідно така енергетика не є найкращою для атмосфери будинку.

2. Плющ. Згідно з поясненням езотериків, він може погано позначитися на особистому житті мешканців будинку, а також призвести до сімейних розладів. Вважається, що плющ забирає чоловічу енергетику. То ж вирощувати цю квітку категорично не рекомендується самотнім дівчатам.

3. Сансевієрія. Знаючи інші назви цієї квітки, а саме"язик диявола", "тещин язик", питань не повинно виникати. Згідно з фен-шуєм ця рослина притягує погану енергію, плітки, гнів. Її не радять ставити навіть в офісі, адже є ризик, що важливі переговори буде зірвано.

Монстера, скріншот: YouTube
Монстера, скріншот: YouTube

4. Монстера. Промовисте ім'я цієї рослини говорить саме за себе. З згідно з народними прикметами ця рослина здатна відвести вас від судженого.

5. Діффенбахія. Цю рослину називають ще "квіткою безшлюбності", то ж вона обов'язково принесе неприємності в сім'ї.

6. Зефірантес. У народі його ще називають "вискочкою" через раптове цвітіння. Люди вірять, що ця квітка руйнує гармонію в будинку та приваблює бідність.

7. Гібіскус. Інша його назва - китайська троянда. Згідно з повір'ям, він фігурує як символ смерті. З цієї причини езотерики закликають відмовитися від вирощування цієї квітки вдома.

обприскування кімнатних рослин, фото: sovkusom
обприскування кімнатних рослин, фото: sovkusom

Нагадаємо, українцям нагадали про борги за комуналку: як це вплине на призначення субсидії

Як повідомляв "Знай.ua", викиньте це негайно: як переконатися, що їжа безпечна для вживання, якщо холодильник довго не працював

Також "Знай.ua" писав, продукти, які допоможуть зігрітися: збережуть тепло у критичній ситуації