Астрологи попереджають: для деяких знаків зодіаку квітень може виявитися не найпростішим.

Поки одні пливтимуть за течією, іншим доведеться докласти зусиль, щоб залишитися живими та неушкодженими. Але це далеко не все, на що нам усім варто звернути увагу. Наприкінці березня відбудеться зустріч Венери та Місяця. Десять днів Венера світитиме на небі поряд із супутником землі. Ця комбінація вплине на темні та чуттєві сторони людей. Загострення емоцій відбудеться через квітневе зближення Місяця та Марса.

Злий котик, фото з відкритих джерел
Злий котик, фото з відкритих джерел

Овен

Добре складатимуться короткі поїздки. На початку місяця варто приділити більше уваги майбутнім поїздкам, плануйте більш ретельно, щоб потім не виникало неприємних сюрпризів. Не радимо братися за нову роботу чи починання. Краще приділіть більше уваги до завершення старих справ. Після цього ви зможете почати і нові, але починати нові справи варто тільки в другій половині квітня, тому що ви станете енергійнішими і наполегливішими, а ваші ідеї та точки зору будуть почуті. Ваші друзі допоможуть вам у любовних справах. Це означає, що вам варто прислухатися до них, до їхніх порад, коли ви стоїте на любовному перехресті або коли відносини, здається, зайшли в глухий кут. Квітень стане найкращим місяцем для пошуку нової роботи. Вам також потрібно звернути увагу на суглоби та сухожилля. Не варто занадто турбувати себе важкими фізичними навантаженнями.

Сприятливі дні квітня 2023 – 5, 9, 12, 18, 21, 29.

Популярні новини зараз
В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Несприятливі дні квітня 2023 – 4, 6, 10, 14, 24, 30.

Телець

Квітень несе зміни Тельцям. Ви завжди хотіли чогось досягти, змінити свій статус та становище – квітень підштовхне вас до здійснення мрії. Причому зміни, здебільшого, відбуватимуться без вашої участі. Поведінка Тельців у квітні може викликати роздратування у людей, що оточують їх, тому будьте м'якшими та поступливішими. Цей місяць буде досить складним для стосунків. Від Тельців буде потрібно, так би мовити, ненав'язлива ініціатива. Тільцям не варто вдаватися до креативу та пошуку нових, раніше незвіданих шляхів. Дійте прямолінійно. З фінансами справи у Тельців підуть на лад, вони зможуть дозволити собі щось цінне та дороге. Також очікують проблеми із зубами, щелепою, ротовою порожниною загалом. Тільцям треба берегти свої нерви, більше відпочивати, розслаблятися.

Сприятливі дні квітня 2023 – 3, 4, 10, 14, 19, 23, 27.

Несприятливі дні квітня 2023 – 2, 7, 9,11, 17, 26, 29.

Близнюки

Цього місяця їм не вдасться вести подвійну гру. Ще однією проблемою для Близнюків стане вибір невідповідного часу. Намагайтеся ретельніше планувати свій час. Гороскоп віщує Близнюкам зустріч зі своїм двійником. Ця людина буде повністю схожою на вас, як зовні, так і внутрішньо. Це буде чудовою нагодою для Близнюків подивитися на себе збоку. У справах любовних намагайтеся робити ставку на допомогу ззовні. Наприклад, запитайте поради старих, перевірених друзів. Близнюкам варто приділити увагу власному бізнесу чи справі. Перегляньте свою роботу, можливо у вас вдасться спростити її, оптимізувавши процес. Все ваше здоров'я залежатиме від роботи вашого серця у квітні, дбайте про нього. Будьте спокійнішими і не переживайте через дрібниці.

Сприятливі дні квітня 2023 – 1, 4, 7, 9, 22, 25, 30.

Несприятливі дні квітня 2023 – 8, 12, 18, 21, 23, 27.

Гороскоп - арт, скріншот: YouTube
Гороскоп - арт, скріншот: YouTube

Рак

Не захоплюйтесь процесом – йдіть до результату. Намагайтеся не робити зайвих рухів, навіть якщо вам здається, що від цього залежить успіх усієї вашої компанії. Цього місяця у вас може розвинутись якась залежність. Наприклад, це може проявитися у пристрасті до соц. мереж. Залежність може бути у Раків навіть до порад авторитетної людини. Цього місяця у вас не дуже багато шансів знайти кохання всього свого життя. Намагайтеся не лізти на рожен. Нові стосунки не вийдуть, старі – ви можете зруйнувати. Особливої ​​фінансової незалежності цього місяця ви не відчуєте, але для того, щоб не розгубити те, що маєте, слід бути жорстким і наполегливим. У вас можуть бути проблеми з судинами. Кращий варіант для вас – це лікування травами.

Сприятливі дні квітня 2023 – 7, 10, 14, 19, 22, 24.

Несприятливі дні квітня 2023 – 1, 8, 12, 17, 20, 23.

Лев

Рекомендується робити ставку на перспективу. Радимо Левам брати на себе більше, ніж вони можуть винести. Вас не повинні відштовхнути втома або лінощі. Запам'ятайте, у квітні ви повинні попрацювати так, щоб потім весь рік рухатися за інерцією. З людьми, які стоять вище за вашим званням, посади намагайтеся поводити себе акуратно і стримано. Дуже сприятливий місяць для побудови стосунків. Це стосується, як відносин, що вже склалися, так і нових. Якщо говорити про роботу, то вам весь місяць доведеться доводити, що ви можете виконувати свої обов'язки. При покупках варто бути обачними. Загальний стан здоров'я буде добрим, але не варто забувати і про профілактику. Також не варто сідати на дієту.

Сприятливі дні квітня 2023 – 1, 5, 11, 17, 21, 28.

Несприятливі дні квітня 2023 – 7, 12, 19, 23, 27, 29.

Діва

Основна проблема квітня – можливість бути захопленими зненацька. Найкраще у Дів вийде проявляти себе в колективі. У вас складеться таке відчуття, ніби ви живите колективною енергією. Стережіться "стадного почуття" і постійно контролюйте ситуацію. В любовіу вас вийде, як привернути увагу до себе, так і захопитися іншою людиною. Головне пам'ятати - не варто відразу відмовляти або, навпаки, кидатися в любовний вир із головою. У роботі будьте обережні. Можливо, вас буде перекидати з проекту на проект, причому в невідповідний для цього час. Варто більше покладатися на свій власний розум і слідувати лише власній думці. Опірність організму Діви на низькому рівні. Ви будете схильні до різноманітних інфекцій і застудів. Особливе занепокоєння викликатимуть статеві органи. Також зменште вживання алкоголю.

Сприятливі дні квітня 2023 – 4, 11, 13, 17, 22, 26.

Несприятливі дні квітня 2023 – 7, 10, 15, 21, 24, 28.

Гороскоп. Фото: Youtube
Гороскоп. Фото: Youtube

Терези

На кожне ваше слово опоненти скажуть два, а переконати будь-кого виявиться практично неможливо. Радимо Терезам не лізти в конфлікт, не ображати, просто прийміть це, як належне і залиштеся при своїй думці. Темп життя буде спокійним та розміреним. У Терезів буде багато часу для спілкування з друзями. Нові знайомства не те, щоб не принесуть чогось нового в життя Терезів, швидше виявляться непотрібними та поверховими. Зайві слова можуть розвалити ваші стосунки. З новими знайомствами також варто бути обережними. Хочете одружитися – вступайте. Це найкращий час для того, щоб зв'язати себе узами шлюбу і любові. Будьте обережні з колегами по роботі, постачальниками та партнерами з бізнесу. Фінансових труднощів не передбачається, але й марнотратства квітень не зазнає. Ретельніше дбайте про своє здоров'я.

Сприятливі дні квітня 2023 – 5, 8,14, 23, 26, 28.

Несприятливі дні квітня 2023 – 6, 13, 16, 21, 24, 30.

Скорпіон

Приділіть більше уваги колегам по роботі, однокурсникам, товаришам по службі. Комфорт та успіх Скорпіонів залежатиме від цих людей. На жаль, Скорпіонам доведеться відмовитися від своїх надій, планів принаймні на деякий час. Не забувайте, що ви сильні особи (через свій знак). Але це не означає, що потрібно користуватися нею праворуч і ліворуч – це може тільки відштовхнути від вас доброзичливців і людей, які симпатизують вам. Скорпіони можуть дізнатися про певний сумнівний вчинок своєї другої половинки. Якщо це сталося вперше, то краще вислухав і пробачити. Нові починання складуться, м'яко кажучи, не дуже вдало. Скорпіони будуть схильні до того, щоб їх шкодували. Перебільшення недуг, свідоме заниження власного здоров'я будуть вам властиві.

Сприятливі дні квітня 2023 – 6, 7, 11, 15, 21, 23.

Несприятливі дні квітня 2023 – 1, 5, 9, 22, 25, 30.

Стрілець

Стрільці будуть піддані всіляким сумнівам. Надати ініціативу комусь іншому – ось ваш коник на цей місяць. Справа в тому, що найменші невдачі будуть сильно позначатися на вашій впевненості у власних силах. Зрештою, ви або переможете свої страхи та сумніви, або станете їх заручником. Свою любов Стрільці повинні виявляти до своїх близьких та рідних. Нових знайомств не очікується, у відносинах, що склалися, - штиль. Придивіться до своїх близьких, раптом комусь з них потрібна ваша допомога. Кар'єра піде нагору. Не важливо, де ви працюєте, застосувавши трохи завзятості та самовіддачі, ви досягнете того, до чого так довго йшли. Не варто забувати про своїх колег. Небезпека полягає в тому, що ви почнете набирати у вазі. Пов'язано це із зайвими витратами. Намагайтеся контролювати себе у всьому та не давати волю емоціям.

Сприятливі дні квітня 2023 – 4, 12, 18, 21, 25, 29.

Несприятливі дні квітня 2023 – 8, 10, 16, 22, 24, 27.

Схуднення. Фото: Youtube
Схуднення. Фото: Youtube

Козеріг

Радимо Козерогам ретельно готуватися до майбутніх звершень, закладати фундамент. Козероги можуть стати більш емоційними, схильними до зайвих проявів почуттів, сентиментальними. Не варто боятися цього. Не варто нікому доводити, що це лише тимчасове явище. Будьте самі собою, будьте природні – саме це люди вас і люблять. Дуже вдалий місяць для любовних стосунків. Рекомендуємо Козерогам не захоплюватися швидкоплинними романами, а зробити ставку на серйозні тривалі стосунки. На вас чекають серйозні витрати. Уникнути їх, скоротити – не вийде. Можливо, на вас чекає підвищення по службі, але для цього доведеться попрацювати понаднормово. У квітні не варто займатися схудненням. Дієти можуть негативно вплинути на весь організм в цілому.

Сприятливі дні квітня 2023 – 2, 9, 14, 18, 20, 29.

Несприятливі дні квітня 2023 – 5, 8, 11, 12, 19, 28.

Водолій

На вас чекає велика кількість зустрічей з корисними людьми. Це можуть бути нові стосунки, нові приятелі, нові бізнес-партнери. Всі вони внесуть різноманітність у ваше життя і зроблять його більш продуктивним. Радимо Водоліям бути відкритими до всього нового. Також вам рекомендується уникати конфліктних ситуацій, причому у всіх сферах життя. Існуючі відносини дадуть тріщину. Тут варто зазначити, що тріщина виявить себе саме у квітні. Якщо ви швидко залатаєте її – стосунки збережуться, якщо нічого не зробите – стосунки розваляться. Кар'єрне зростання не намічається, зате в особистих витратах можете дати собі волю. Це не означає, що потрібно скуповувати все потрібне та непотрібне. Рекомендуємо Водоліям більше займатися спортом і намагатися не вести сидячий спосіб життя. Увага варто звернути лише на ваш зір.

Сприятливі дні квітня 2023 – 2, 8, 12, 17, 25, 28.

Несприятливі дні квітня 2023 – 4, 10, 13, 23, 26, 29.

Риби

Радимо Рибам уникати хаотичності та ретельно планувати кожну дію. Якщо вам роблять надто привабливу пропозицію, надто вигідну або надто привабливу – краще відмовитись. Справа в тому, що ви станете трохи довірливими до людей, у найгіршому розумінні цього слова. Не варто намагатися перейти на новий рівень відносин, не слід займатися побудовою нових. Будьте у "своєї тарілці" і все у вас налагодиться. Не варто планувати великі покупки, не варто розмінюватися на дрібниці. Ідіть у графіку. Для збереження кар'єри рекомендується не робити поспішних рішень. Можливі проблеми зі шкірою. Рекомендуємо Рибам звернути увагу до свого раціону і, якщо це можливо, сісти на дієту. Не варто вдаватися за допомогою заспокійливих препаратів.

Сприятливі дні квітня 2023 – 2, 6, 9, 13, 23, 28.

Несприятливі дні квітня 2023 – 15, 11, 15, 20, 30.

Сузір'я Риб, скріншот: YouTube
Сузір'я Риб, скріншот: YouTube

Нагадаємо, що не хочу вчитися, а хочу одружитися: хто за знаком Зодіаку "приречений" на ранній шлюб.