Армія путіна відмовилася від планів щодо захоплення територій України через вибори - Bloomberg

Рік тому російська армія путіна почала ганебно відступати з територій України, які окупанти намагалися "віджати".

Після цього ми побачили "жест доброї волі" на острові Зміїному, "негативний наступ" у Херсоні та інші бредні російської пропаганди, щоб виправдати невдачі путінської армії на українській землі.

На весну 2023 року заплановано контрнаступ ЗСУ, який має шокувати світ, за словами радника Залужного. На тлі цього почала з'являтися інформація про те, що росія в принципі відмовилася від подальшого настання на Україну.

Окупанти, glavcom
Окупанти, glavcom

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Зірка "Голос країни" Даніель Салем впевнений, що назад назад дороги немає: "Шкода, що я не можу розповісти більше"

Відомий український телеведучий та ресторатор Даніель Салем із перших днів повномасштабної війни, яку розв'язала росія, став на захист України. Даніель Салем зізнався, що бойовий дух йому сильно піднімає те, що всі близькі та друзі пообіцяли обов'язково зустрітись після перемоги.

Даніель Салем, фото: Знай.ua
Даніель Салем, фото: Знай.ua

61,72 грн за кубометр: українці дізналися, скільки вони можуть заплатити за водопостачання вже з 1 квітня

Довгий час тішив нас і наші гаманці мораторію на підвищення цін на певні комунальні послуги.

Але витрати на них зростають і тарифи утримувати на колишньому рівні вдається важко. Українцям повідомили, що вже з 1 квітня може зрости тариф на холодну воду, а українські журналісти спробували передбачити, скільки платитимуть за централізоване водопостачання та централізоване водовідведення в різних областях.

Тарифи на воду. Фото: скрін youtube
Тарифи на воду. Фото: скрін youtube

Ані Лорак вперше сказала, чому зрадила Україну і назвала війну "конфліктом": "Сиди там і не смердю"

Ані Лорак давно перестала бути українкою та українською співачкою для багатьох громадян нашої держави. В одному з міст мер виступив проти концерту Кароліни Куек, вважаючи її "неблагонадійною", адже вона нібито може відправити виручені кошти українським військовим. Мабуть, саме через це Лорак вирішила виправдатись і вперше заговорити про війну в Україні, назвавши її "конфліктом".

Ані Лорак, кадр із кліпу
Ані Лорак, кадр із кліпу

В Україні хочуть повернути навчання у школах двома мовами, але є нюанс: "Профільний предмет буде обов'язково"

Раніше в Україні дуже часто у навчальних закладах навчання велося двома мовами: українською (державною) та російською.

Наразі стало відомо, що хочуть повернути формат навчання одночасно двома мовами саме у школах. Щоправда, є один дуже важливий аспект.

Гендиректор директорату дошкільної, шкільної, позашкільної та інклюзивної освіти Міносвіти України Олег Єресько заявив, що учні старших класів вивчатимуть другу мову як одну з двох основних. Предмети читатимуть як українською, так і англійською мовою, адже знання іноземної мови, яка є номером один у всьому світі, дуже важливе.

Школа, скріншот: Youtube
Школа, скріншот: Youtube