Екснардеп Онищенко підозрювався в Україні у створенні злочинної організації, учасники якої з січня 2013 року до червня 2016-го заволоділи понад 1,6 мільярда гривень від реалізації газу за договорами про спільну діяльність із ПАТ "Укргазвидобування".

Тоді компанія "Укргазвидобування" зазнала понад 740 мільйонів гривень збитків. Раніше втікача засікли у французькому Куршевелі. Тепер його було помічено у Москві. Колишній нардеп-втікач відвідав якусь музикальну премію року.

Колишній депутат, втікач Онищенко. Фото: Telegram
Колишній депутат, втікач Онищенко. Фото: Telegram

На відео він сидить за столиком з чарівною дівчиною і щось енергійно жує.

В Україні він офіційно перебуває у розшуку. 11 січня 2021 року Міністерство фінансів США запровадило санкції проти низки українців за втручання у вибори. Серед них — колишній нардеп Онищенко.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

У березні 2023 року колишній народний депутат Олександр Онищенко перебував на французькому гірськолижному курорті Куршевель. Кореспонденти "Української правди" помітили Онищенка 8 березня в ресторані Le Cap Horn на одній з куршевельських вершин.

Колишній депутат, втікач Онищенко. Фото: Українська правда
Колишній депутат, втікач Онищенко. Фото: Українська правда

Відомо, що у 21 році підозрюваний у корупції отримав російське громадянство, а восени 2022 — отримав громадянство Північної Македонії.

Нагадаємо, ми писали, що екснардеп Сергій Рибалко хвалиться своїм французським життям: в Україні фігурував у справі про держзраду.

Як повідомляв "Знай.ua" русофіл Олійник обзаводиться новою нерухомістю – далеко від охопленої війною України.

Також "Знай.ua" інформував, що власником київського ТРЦ Ocean Plaza під прикриттям Василя Хмельницького залишається "гаманець путіна" Аркадій Ротенберг.