У п'ятницю, 28 липня, Барселона проводила тренування в Майамі в рамках передсезонного північноамериканського турне. Під час двохсторонки Неймар і Семеду, який перейшов в команду влітку з португальської Бенфіки, боролися за м'яч, після чого епізод переріс в бійку. Одноклубникам футболістів довелося втрутитися і розняти їх.

Після інциденту Неймар покинув тренування, повідомляє іспанська газета As.

Раніше повідомлялося, що оточення і сім'я Неймара вмовляють футболіста покинути команду і шукати славу в іншому клубі, так як вони вважають, що бразилець повинен вийти з тіні свого аргентинського одноклубника Ліонеля Мессі. Також в ЗМІ з'явилася інформація, що французький Парі Сен-Жермен має намір придбати Неймара, заплативши суму відступних за футболіста, яка становить 222 млн євро.

Неймар перейшов в Барселону з бразильського Сантоса в 2013 році. У складі каталонського клубу він двічі ставав чемпіоном Іспанії, тричі вигравав Кубок країни, по разу - Суперкубок Іспанії, Лігу чемпіонів, Суперкубок УЄФА.

Популярні новини зараз
За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше портал Знай.Спорт повідомляв, що Неймар прийняв пропозицію ПСЖ.