Президент UFC Дана Уайт заявив про те, що в його інтересах організувати поєдинок між екс-чемпіонкою в легкій вазі Холлі Холм (11-3) і чинною чемпіонкою в напівлегкій вазі Кріс Сайборг (18-1).

"Сайборг в бою з Евінджер виглядала дуже добре і зібрано. Вона не мчала стрімголов і робила свою роботу. Щойно я розмовляв з Холлі Холм, і здається, що їй цікавий бій з Сайборг. Мені подобається ця ідея, думаю, такий поєдинок міг би вийти хорошим", - заявив Уайт в інтерв'ю Sherdog.

Нагадаємо, Кріс Сайборг Жустіно перемогла Тоню Евінджер технічним нокаутом (удари коліньми) і стала новою чемпіонкою UFC в жіночій напівлегкій вазі. Бій був завершений на 1:56 хвилині третього раунду. Бій пройшов 29 липня на UFC 214.

Результати всіх боїв турніру UFC 214 читайте в нашому огляді.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, стали відомі гонорари бійців на UFC 214.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Фото – MMA Fighting