У вівторок, 1 серпня, в стартовому матчі тенісного турніру Stanislaw Cup в Івано-Франківську 34-річна українка Тетяна Перебийніс, яка подолала кваліфікацію, в двох сетах обіграла 17-річну співвітчизницю Юлію Стародубцеву 7:6 (3), 6:3.

У кінцівці стартового сету Тетяні вдалося зробити другий брейк і перевести гру на тай-брейк, де вона відігралася з рахунку 1:3 на користь новокаховчанка, а в другій партії уродженка Харкова поступалася 2:3, після чого виграла чотири гейми поспіль.

Востаннє Перебийніс вигравала матч в основній сітці змагань будь-якого рівня в 2008 році, коли дійшла до третього кола US Open.

За місце в чвертьфіналі турніру в Івано-Франківську тенісистка посперечається з Веронікою Капшай, посіяною під п'ятим номером, або Дариною Орішкевич.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, перша ракетка України зберегла колишні позиції в рейтингу WTA.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще