Перша рактека України Елніа Світоліна прокоментувала свою перемогу в 1/8 фіналу на турнірі Premier 5 над Вінус Вільямс в Торонто.

Примітно, що суперниці лише один раз грали один проти одного на корті.

"Намагалася зосередитися тільки на своїй грі і вигравати очко за очком. Намагалася швидко пересуватися по корту і стежити за м'ячем, граючи більше в глибину. Я повинна була заспокоїться і зосередитися на сьогоднішньому поєдинку", - цитує слова Світоліной офіційний сайт WTA.

"Я знаю Вінус Вільямс багато років, вона стала професіоналом в 1994 року, в той рік я тільки народилася. Тому мені дійсно треба було віддатися на повну силу на корті", - додала тенісистка.

"Чудово, що я виграла. Хоча я намагаюся не замислюватися про такі речі, щоб не упустити нічого важливого в житті. Інша справа, що такі перемоги додають впевненості в грі", - розповіла Еліна.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Нагадаємо, що Світоліна вперше в кар'єрі вийшла у чвертьфінал турніру в Торонто. За путівку до півфіналу українка побореться з іспанкою Гарбінє Мугуруслю.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Надаль сенсаційно програв 18-річному Денису Шаповалову на Мастерсі в Монреалі.

Фото: Getty Images