Відомий коментатор і аналітик боксу Володимир Гендлін поділився своїми очікуваннями від майбутнього поєдинку чемпіона світу у важкій вазі за версією WBO Олександра Усика (13-0, 11 КО) проти латвійця Майріса Брієдіса.

За словами Гендліна, Усик перевершує свого опонента по півфіналу Всесвітньої боксерської суперсерії у всіх компонентах боксу.

"Ну, по ідеї, за всіма статтями Усик Бріедіса перевершує. За всіма статтями, що називається. Усик перевершує Бріедіса по швидкості - він рухається швидко, і це створить Бріедісу проблеми. Це по-перше. Крім того, він ні в чому не поступається, а може і перевершує чисто в технічному плані. Але ми ж з вами знаємо, що в боксі все буває", - передає слова Гендліна BoxingScene.

Нагадаємо, Олександр Усик в півфіналі Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) зустрінеться з латвійським боксером Майрісом Бріедісом. Бій відбудеться в січні 2018 року.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, бій Усик - Бріедіс може пройти в Києві.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році
Показати ще

Фото - World Boxing Super Series