Реванш чемпіона світу за версіями WBA, WBC, IBF, IBO Геннадія Головкіна (37-0, 33 КО) з мексиканцем Саулем Альваресом (49-1-1, 37 КО) може відбутися в березні 2018 року. Про це заявив президент промоутерської компанії Golden Boy Promotions Ерік Гомес.

Раніше повідомлялося, що приблизна дата майбутнього бою - 5 травня.

"Зараз питання з датою все ще відкрите. Все вирішиться на переговорах, але ми вже проговорили можливість провести поєдинок раніше - можливо, в березні. Хоча буде важко змагатися з травнем, тому що це дуже хороший місяць для PPV", - передає слова Гомеса Boxingscene.

Нагадаємо, бій Головкін - Альварес пройшов 16 вересня на Т-Mobile Arena у Лас-Вегасі і завершився спірною нічиєю. За прогнозами букмекерів, фаворитом цього поєдинку був Головкін.

Головкін - Альварес: Думки експертів про результат бою

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За цей поєдинок боксери отримали рекордні гонорари в розмірі $15 млн. Це без урахування частки з доходу від продажу платних трансляцій (PPV).

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, WBC санкціонував реванш Головкін – Альварес.

Фото – Getty Images