У суботу, 16 грудня, в центральному поєдинку великого боксерського вечора в Броварах срібний призер Олімпійських Ігор в Лондоні Денис Берінчик (8-0-0, 5 КО) провів бій за титул чемпіона за версією WBO Oriental в легкій вазі (до 61,2 кг) проти філіппінця Аллана Валлеспіна (11-2, 8 КО).

Обидва боксери обережно почали бій, і в перших раундах більше вивчали один одного, проте навіть на старті перевага була у українця. Згодом домінація Берінчика збільшувалася, а філіппінець перший раз побував в нокдауні, після чого,щоправда, зумів продовжити бій.

Закінчилося все в середині шостого раунду, коли Берінчик завдав жорсткого удару в голову опонентові, після чого Валлеспін вже не встав.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

У підсумку, впевнена перемогу українського боксера, яка дозволила йому завоювати перший титул в кар'єрі - чемпіона за версією WBO Oriental.

Раніше інформаційний портал Знай.Спорт повідомляв, що українець Малиновський нокаутував угорського боксера і захистив свій титул.

Фото – facebook.com/K2Ukraine