Чемпіон світу за версією WBC в суперважкій вазі Деонтей Уайлдер (38-0, 37 КО) отримав тюремний термін за зберігання марихуани, пише Boxing Scene.

Інцидент з Уайлдердом стався в червні минулого року в його рідному місті Таськалуса (США). Поліцейські зупинили автомобіль, за кермом якого був боксер, і відчули запах марихуани. В результаті обшуку в його машині було знайдено наркотичну речовину. Уайлдер був заарештований, але пізніше відпущений під заставу.

За словами адвоката, знайдена марихуана належала не спортсмену, а комусь, хто користувався автомобілем Уайлдера, поки того не було в місті.

За підсумками судового слухання, яке відбулося 11 січня, Уайлдера визнали винним і засудили до 30 днів в'язниці умовно з випробувальним терміном на два роки і 60 годин громадських робіт.

Нагадаємо, зараз команди Деонтея Уайлдера та Ентоні Джошуа ведуть переговори про бій. Перша стадія переговорів про бій Джошуа - Уайлдер пройшла успішно. А промоутер Джошуа Едді Хірн назвав попередню дату бою з Уайлдером.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, нокаут від Уайлдера став найкращим за підсумками року.