Оргкомітет Олімпійських ігор 2018 року стурбований появою російського прапора на екіпіровці хокеїстів команди "Олімпійських атлетів з Росії", повідомляє RT .

"Ми стурбовані цим, і в даний момент команда сайту оновлює інформацію з Олімпійських ігор в Пхенчхані. Ми очікуємо, що питання буде врегульовано в найближчі кілька годин або протягом дня", - заявили в прес-службі Олімпійських ігор.

Раніше на сайті Ігор з'явилися фотографії російських хокеїстів, на формі яких можна було побачити триколор. Зокрема, символ присутній на екіпіровці Олександра Барабанова, Ігоря Шестеркіна, Сергія Калініна, Іллі Сорокіна і В'ячеслава Войнова.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.Спорт, CAS підтвердив, що 11 спортсменів з Росії були визнані винними в порушенні антидопінгових правил.