Друга ракетка України Леся Цуренко продовжує успішний виступ на турнірі Жіночої тенісної асоціації (WTA) - Mexican Open в Акапулько. Призовий фонд цього турніру - 250 тисяч доларів.

У матчі другого кола Цуренко (№40 рейтингу WTA) впевнено обіграла австралійку Аріну Родіонову (№130 WTA) і вийшла в чвертьфінал. Рахунок - 6:3, 6:1.

Наступною суперницею Цуренко стане переможниця протистояння між Беатріс Хаддад Мая з Бразилії (№60 WTA) і другою сіяною француженкою сербського походження Крістіною Младенович (№14 WTA).

Відзначимо, що торік у фіналі мексиканського турніру Леся Цуренко перемогла Младеновіч (6:1, 7:5).

Дивіться, як пройшла зустріч Лесі Цуренко з шанувальниками в Києві:

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Нагадаємо, раніше українка Катерина Бондаренко стартувала з вольової перемоги на тенісному турнірі в Індіан-Уеллсі (США) з призовим фондом $150 000. Бондаренко в напруженому матчі обіграла росіянку Євгенію Родіну.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, WTA опублікував оновлений рейтинг світових тенісисток.