Форвард Ювентуса Федеріко Бернардески набив татуювання на згадку про одноклубника Давіде Асторі.

На тілі Бернардески з'явився текст молитви «Радуйся, Маріє» і номер 13, під яким виступав Асторі.

Запис в інстаграмі Федеріко супроводив хештегами «Хотів би, щоб ти був тут», «13», «Друзі навіки».

Асторі і Бернардески разом виступали за Фіорентину в сезонах-2015/16 і 2016/17. У липні 2017 року Федеріко перейшов в "Ювентус" за 40 млн євро.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

Кальярі і Фіорентина закріпили 13-й номер за Давіде Асторі.

Нагадаємо, 11 березня відбувся матч 28-го туру італійської Серії А, в якому Фіорентина на "Артеміо Франкі" приймала Беневенто.

На 13-й хвилині матчу поєдинок був припинений і вболівальники зробили перфоманс на честь 31-річного капітана команди Давіде Асторі. Фанати продемонстрували клубними кольорами ім'я футболіста і цифру "13", під якою він грав. Весь стадіон, у тому числі футболісти і судді аплодували Давіде Асторі!

Матч, який пройшов під акомпанемент дощу, Фіорентина виграла з рахунком 1:0 завдяки голу 26-річного бразильського центрального захисника Вітора Уго на 25-й хвилині. Святкуючи забитий м'яч, Уго віддав честь зображенню Асторі на футболці, яку показав один із тренерів "фіалок".

"Ми присвячуємо цю перемогу Давіде і всім, хто любив його. Асторі назавжди", - написали у твіттері журналісти Фіорентини після переможного матчу.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Фіорентина назавжди продовжила контракт з капітаном Давіде Асторі.