Українська тенісистка Леся Цуренко в рамках 1/16 фіналу Ролан Гаррос перемогла словачку Магдалену Рибарікову.

Перший сет уродженка міста Рівне виграла з рахунком 6:2, у другій партії Леся перемогла 6:4 і пройшла до 1/8 фіналу Ролан Гаррос вперше в кар'єрі.

Ролан Гаррос. Великий шолом. 1/16 фіналу. Жінки

Рибарікова - Цуренко - 0:2 (2:6, 4:6)

Раніше Цуренко на Ролан Гаррос-2018 виграла у швейцарки Стефані Фегеле і американки Коко Вандевей.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Світоліна пишається тим, що вона українка

Еліна Світоліна заявила, що пишається представляти Україну на Відкритому чемпіонаті Франції з тенісу.

Про це вона рас сказала на прес-конференції після перемоги над Вікторією Кужмовою в другому раунді Roland Garros (6:3, 6:4).

"Я завжди мріяла представляти Україну на найбільших турнірах і найбільших аренах світу. Я пишаюся, що представляю Україну. Я дуже хочу знову зіграти з такими гравцями як Серена Вільямс, Віка Азаренко, Марія Шарапова - це видатні чемпіонки. Адже заради таких великих матчів ми всі і працюємо", - сказала Світоліна.

Також Світоліна розповіла про плюси і мінуси соціальних мереж.

"Соціальні мережі - зараз це велика частина життя, частина тенісу. З одного боку, я можу поділитися зі своїми вболівальниками тим, що я роблю, і як я цього досягаю. Також і для українців будинку, вони можуть стежити за мною. Вони можуть бачити мої тренування, тому що я не так багато часу проводжу в Україні. Вони всі можуть побачити як це, як живеться професійному гравцю в теніс.

З іншого боку, я не так сильно люблю соцмережі, адже є і багато негативних речей, багато критики, багато людей, які навіть тебе не знають, але кажуть тобі, що ти повинен робити. Тому тут є дві сторони, але я намагаюся вже не дивитися на темну сторону", - передає слова тенісистка ресурс Большой теннис Украины.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Світоліна розповіла, хто її надихає.