Сербський стиліст та перукар Маріо Хвала робить на потилицях своїх клієнтів справжні витвори мистецтва - вистригає портрети відомих людей.

З нагоди чемпіонату світу-2018 до Маріо завітав фанат Барселони та Ліонеля Мессі. Перукар зробив на потилиці клієнта портрет аргентинця, який можна сплутати з обличчям футболіста.

Зазначимо, що раніше до серба приходили фанати Путіна, Кім Чен Ина та президента США Дональда Трампа. За свою роботу Хвала бере 150 євро.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

ЧС у Росії та курки

Фанати збірної Нігерії попросили дозволу пронести на російські стадіони, де їхня команда гратиме матчі чемпінату світу-2018, живих курок. На жаль, російські чиновники відмовили їм у цьому проханні.

Нігерійці пояснили, що курка - це їхній символ, з яким вони вболівають на всіх матчах. У відповідь нігерійцям порадили місця, де можна купити домашню птицю, але якщо вони не прийдуть з нею на стадіон.

Нігерія розпочне виступ на чемпіонаті світу 16 червня матчем із Хорватією. На груповому турнірі африканська команда також зіграє з Аргентиною та Ісландією.

Дивіться: офіційна заставка ЧС-2018

Як повідомляв портал Знай.Спорт, названо імена коментаторів матчів чемпіонату світу-2018.