Екс-чемпіон світу з боксу в середній вазі американець Джермен Тейлор заарештований у Літл-Року (штат Арканзас, США) за підозрою в домашньому насильстві.

Як повідомляє ЕSPN, 40-річний спортсмен побив свою 28-річну дівчину Ешлі Уайт, і погрожував убивством. Причиною такої жорстокої поведінки стала підозра у зраді.

Вона звернулася в поліцію за допомогою, в той час як сам Тейлор знаходився в іншій кімнаті зі своїми друзями.

Тейлору пред'явлені звинувачення в домашньому насильстві і нападі, проте він заявив, що не визнає себе винним. Колишній боксер вже відправлений в окружну в'язницю Пуласкі без права застави.

Джермен Тейлор
Джермен Тейлор

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Джермен Тейлор завершив боксерську кар'єру в 2014 році. У 2016 році він був засуджений на шість років умовно за декілька правопорушень, включаючи інцидент, коли він вистрілив у ногу свого кузена.

Тейлор був абсолютним чемпіоном світу за чотирма найпрестижнішими версіями - Всесвітньої боксерської ради (2005-2007), Всесвітньої боксерської асоціації (2005), Міжнародної боксерської федерації (2005) і Всесвітньої боксерської організації (2005-2007).

Як повідомляв Знай.ua, стало відомо, де пройде бій Усик – Беллью.