У суботу, 1 вересня, відбудеться матч 7-го туру Української Прем'єр-ліги, в якому зіграють "Маріуполь" - "Шахтар". Гра пройде у Харкові на ОСК "Металіст". Стартовий свисток арбітра пролунає о 19:30.

Ця інформація була оприлюднена в Twitter команди "Маріуполь".

Перед грою відбулося традиційна передматчева нарада у конференц-залі. На ній представники ФФУ, суддівського корпусу, команд, стадіону, поліції, МНС та інших служб обговорили організацію майбутньої гри.

Повідомляється, що на нараді визначили форму, в якій сьогодні будуть грати команди. Так, гравці "Маріуполя" з'являться на футбольному полі у біло-синіх футболках та синіх шортах, воротар приазовців одягне футболку і шорти жовтого кольору.

Футболісти "Шахтаря" зіграють у помаранчево-чорних футболках і чорних шортах, а голкіпер — у зеленій формі.

Нагадаємо, що Олександр Зінченко проводить відпустку з колишніми партнерами по "Шахтарю" - Миколою Матвієнко, В'ячеславом Танковськім, Андрієм Борячуком і Олександром Зубковим, які вирушили на відпочинок зі своїми коханими в Туреччину. Причому Зінченко "відзначився" фотографією в оточенні дівчат своїх друзів.

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", в окупованому путінськими бойовиками Донецьку на перетині проспектів Миру та 75-річчя ФК "Шахтар" українські патріоти прикрасили вулицю державним прапором України.

Також портал "Знай.uа" повідомляв про те, що захисник Даріо Срна підписав контракт з італійським клубом "Кальярі". Трудова угода хорватського футболіста розрахована на один рік з опцією продовження ще на один.