Захиснику каталонської "Барселони" і за сумісництвом чоловікові співачки Шакіри Жерару Піке загрожує кримінальний термін. Відомо, що іспанський футболіст вчинив серйозне правопорушення. Піке сів за кермо свого автомобіля з недійсними правами водія. Його авто було зупинено поліцейськими в районі Ешампле.

Відомо, що при видачі прав в Іспанії людині автоматично зараховується 12 балів, які будуть в майбутньому списуватися за різні порушення на автомобільних дорогах. В той момент, коли футболіст Жерар Піке сів за кермо автомобіля, у нього вже не було доступних балів.

Якщо вина іспанського футболіста буде підтверджена, то йому загрожує суворе покарання. Законодавством передбачено покарання у вигляді тюремного ув'язнення строком до 6 місяців і грошовим штрафом у розмірі 6 тисяч євро.

Варто відзначити, що Жерар Піке перебуває у відносинах з популярною співачкою Шакірою з весни 2011 року. Взимку 2013 року співачка народила сина Мілана, а в січні 2015 у пари народився другий син, якого вони назвали Сашею.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Шакірі теж загрожує в'язниця. Колумбійську співачку Шакіру в Іспанії податкова служба запідозрила в несплаті податків і направила скаргу в прокуратуру. Ухилення від податків розслідується в період з 2011 по 2014 роки, коли співачка почала жити разом із захисником іспанського футбольного клубу "Барселона" Жераром Піке.

Шакіра та Піке зустрічалися з 2011 року. У пари народилися сини Мілан і Саша. Податкова служба Іспанії стверджує, що в період між 2011 і 2014 роками Шакіра повинна була оголосити себе резидентом Іспанії та сплачувати податки з доходів, отриманих як всередині країни, так і за її межами. За іспанським законодавством за таку несплату співачці може загрожувати штраф і дворічне ув'язнення. Згідно з інформацією, оточення співачки впевнене в тому, що вона сумлінно виконувала всі податкові зобов'язання.

Нагадаємо, гарячий красень робив погані речі, поки Шакіра купалася в молоці.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що розваги Періс Хілтон з нареченим потрапили на фото.

Також "Знай.uа" писав, що Селена Гомес і Шакіра стали жертвами палестинських терористів.