Хорватського гравця Луку Модріча визнали найкращим гравцем Ліги чемпіонів сезону – 2017/2018 за версією УЄФА. Він грає за мадридський Реал.

У боротьбі за звання найкращого футболіста Лука Модріч обійшов нападаючого "Ліверпуля" Мохамеда Салаха і форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який в минулому сезоні ще виступав за "Реал".

Лука виступає за "Реал" з 2012 року. Його контракт укладений до літа 2020 року. В складі мадридців півзахисник за 6 сезонів завоював 14 трофеїв, які включають і 4 кубка Ліги чемпіонів.

У ЗМІ раніше стало відомо, що Модріч може піти в міланський "Інтер". Однак президент "Реала" Флорентіно Перес поспішив зазначити, що віддасть півзахисника лише при одній умові.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

"Єдиний варіант, при якому Модріч піде куди-небудь – якщо хтось заплатить 750 мільйонів євро", - заявив Перес.

Раніше УЄФА озвучив найкращий гол минулого сезону. Згідно з результатами голосування на офіційному сайті, в минулому сезоні найкращий гол забив Кріштіану Роналду у ворота «Динамо» у першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів. За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб з 346 тисяч любителів футболу, які взяли участь в опитуванні.

Зазначимо, кращим гравцем Ліги Європи 2017/18 став лідер «Атлетіко» і збірної Франції Антуан Грізманн. Ім'я кращого футболіста минулого сезону турніру було оголошено під час жеребкування групового раунду Ліги Європи 2018/19.

Нагадаємо, суд визнав договірними матчі українських тенісистів. Букмекерам дозволили не платити ставки за матчів Долгополова і Бондаренко.

Як повідомляв "Знай. ua", матч "Шахтар" - "Маріуполь": футболісти визначилися з формою. Шахтар і Маріуполь визначилися з ігровою формою.

"Знай. ua" писав, що Київське "Динамо" підписало дворазового чемпіона Данії. Раніше київський клуб вже підписав кілька новачків.