Нападник Ювентуса Кріштіану Роналду влітку міг опинитись не у Турині, а в Манчестер Юнайтед, кольори якого захищав до переходу в Реал.

Про це повідомлояє Mirror.

Віце-президент Манчестер Юнайтед Ед Вудворд був налаштований підписати Кріштіану Роналду в минуле трансферне вікно. Проте наставник манкуніанців Жозе Моурінью переконав босів клубу не підписувати португальця.

МЮ був готовий викласти за Роналду 90 млн фунтів, а самому Кріштіану готовий був платити 500 тисяч фунтів на тиждень. Моурінью у свою чергу вважав нераціональним викладати такі кошти на підписання 33-річного форварда. На думку тренера, пріоритетнішою для Манчестер Юнайтед була купівля гравця у захисну ланку.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Цікаво, що в підсумку МЮ так і не підписав жодного захисника. Також варто зазначити, що раніше Моурінью та Вудворд вже конфліктували через різні погляди на трансферну політику клубу.

Разом з тим варто відзначити, що мадридський "Реал" може підсилитися нападником "Ювентуса" Пауло Дібалою, який замінить португальця Кріштіану Роналду.

Як повідомляє Сalciomercato, сума трансферу складе 180 мільйонів євро. При цьому зарплата аргентинського форварда в новому клубі складе 16 мільйонів євро. На даний момент футболіст отримує 5,5 млн. євро.

В "Ювентус" Дібала перейшов у 2015 році за 40 млн євро. У минулому сезоні Дібала зіграв за туринську команду 46 матчів, в яких відзначився 26 забитими м'ячами.

Нагадаємо, Кріштіану Роналду перейшов з "Реала" в "Ювентус", який заплатив за трансфер Роналду 112 мільйонів євро. Зарплата португальця в клубі складе 30 мільйонів на рік.

УЄФА назвав найкращий гол минулого сезону за підсумками голосування на офіційному сайті.

Найкращим був визнаний гол португальського нападника Кріштіану Роналду у ворота "Ювентуса" в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів (3:0). За гол Роналду проголосували понад 197 тисяч осіб, а всього у голосуванні взяли участь понад 346 тисяч любителів футболу.

Крім того варто відзначити, що хорватського гравця Луку Модріча визнали найкращим гравцем Ліги чемпіонів сезону – 2017/2018 за версією УЄФА. Він грає за мадридський Реал.

У боротьбі за звання найкращого футболіста Лука Модріч обійшов нападаючого "Ліверпуля" Мохамеда Салаха і форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який в минулому сезоні ще виступав за "Реал".

Лука виступає за "Реал" з 2012 року. Його контракт укладений до літа 2020 року. В складі мадридців півзахисник за 6 сезонів завоював 14 трофеїв, які включають і 4 кубка Ліги чемпіонів.

У ЗМІ раніше стало відомо, що Модріч може піти в міланський "Інтер". Однак президент "Реала" Флорентіно Перес поспішив зазначити, що віддасть півзахисника лише при одній умові.

"Єдиний варіант, при якому Модріч піде куди-небудь – якщо хтось заплатить 750 мільйонів євро", - заявив Перес.

Лука Модріч. Круючий грою. Нагадаємо, Реал тріумфально розгромив Леганес.

Як повідомляв "Знай.ua", відомий футболіст став жертвою зухвалого нападу.

Також "Знай.ua" писав, що київське "Динамо" підписало двукратного чемпіона Данії.