Відомий український коментатор Дмитро Джулай скептично оцінює роботу Андрія Шевченка у збірній України.

"Я не розумію, в чому ідея у збірної України під керівництвом Шевченка, яка дозволяла б набирати очки, виконувати турнірні завдання, які ставляться, - говорить коментатор.

У Фоменка ця ідея була. Інше питання, подобалася вона чи ні.

"Збірна України Шевченко не зробила крок вперед. Я не бачу ідеї, хоча сподіваюся, що вона з'явиться", – сказав Джулай в ефірі Вацко Live.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що під керівництвом Андрія Шевченка збірна України не змогла пробитися на ЧС-2018, посівши третє місце у відбірковій групі після Ісландії та Хорватії. Вже наступного тижня національна команда стартує в Лізі націй, де 6 вересня зіграє на виїзді з Чехією, а 9 числа прийме Словаччину.

Відзначимо, що раніше стало відомо про те, що головний тренер національної збірної України Андрій Шевченко цікавиться футболом і на аматорському рівні. Андрій Шевченко буде присутнім на матчі аматорського чемпіонату України між Чайкою і Диназом, повідомляє офіційний сайт київського клубу.

Президет Диназа Ярослав Москаленко запросив наставника збірної України на цей поєдинок. Повідомляється, що Шевченко додатково проведе майстер-клас для гравців юнацьких команд Диназа. Поєдинок відбудеться 2 вересня, у селі Демидів під Києвом. Початок зустрічі о 17:00.

Раніше повідомлялося, що в УЄФА назвали кращого футболіста року. Хорватського гравця Луку Модріча визнали найкращим гравцем Ліги чемпіонів сезону – 2017/2018 за версією УЄФА. Він грає за мадридський Реал. У боротьбі за звання найкращого футболіста Лука Модріч обійшов нападаючого "Ліверпуля" Мохамеда Салаха і форварда "Ювентуса" Кріштіану Роналду, який в минулому сезоні ще виступав за "Реал".

Нагадаємо, київське "Динамо" підписало дворазового чемпіона Данії.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що керівництво Динамо заборонило Шовковському підтримувати Майдан.

Також "Знай.uа" писав, що Реал тріумфально розгромив Леганес.