23-річна українська тенісистка Еліна Світоліна відпочиває на березі моря після виступу на US Open-2018.

Відповідне фото Еліна розмістила в Instagram. Примітно, що геолокація фотографії відключена, не можна сказати, де саме відпочиває українка.

У поєдинку четвертого кола US Open Світоліна у трьох сетах програла латвійській спортсменці Анастасії Севастовій: 3/6, 6/1, 0/6.

Нагадаємо, найкраща тенісистка України Еліна Світоліна похвалилася розкішним знімком на одній з вулиць Монреаля. Довгонога спортсменка в короткій яскравій спідниці і чорному топі позує на тлі готелю-хмарочоса на одній з вулиць Монреаля. В руках дівчина тримає крихітну сумочку-клатч, а в тон спідниці Світоліна вибрала червоні босоніжки на високих підборах. Фотографію українка виклала на своїй сторінці в Instagram.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України
Показати ще

Як і належить, українську тенісистку закидали лайками і компліментами. Однак, в коментарях до знімка фоловери з Росії "привласнили" собі українку, за що відразу отримали порцію відповідних коментарів. "Російська красуня", – без сорому написав один з юзерів, явно росіянин.

Однак, українці не дали росіянам "прописати" Еліну Світоліну в Російській Федерації. Шанувальники української спортсменки різко відповіли на коментарі про "російську красуню".

"Ти що, олень? Яка нафіг російська? Вона наша!", "Українська красуня. На "рашці" таких не роблять", "Еліна наша гордість і краса", "Де ж вона російська? Коли ви вже географію вивчите? Українська красуня!", "Українська краса – непереможна сила", - красиво поставили на місце неадекватного користувача наші співвітчизники.

Також "Знай.uа" писав, що Світоліна продовжує робити фанатів щасливими.