Легендарний аргентинський гравець і тренер Дієго Марадона очолив клуб з другої ліги Мексики Дорадос Де Сіналоа.

Офіційний твіттер мексиканського клубу Дорадос Де Сіналоа виклав відоролік, де оголосив про призначення головним тренером легендарного аргентинця Дієго Марадони.

Нагадаємо, Марадона займає посаду голови правління брестського Динамо, де раніше грав Артем Мілевський. Офіційно про перехід аргентинця з білоруського клубу оголошено не було.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Раніше Марадона очолював Аль-Всл і Аль-Фуджайра з ОАЕ, аргентинський Такстил Мандію, Расинг і збірну Аргентини.

Відзначимо, що в Дорадос Де Сіналоа завершував кар'єру футболіста нинішній головний тренер Манчестер Сіті Хосеп Гвардіола.

Нагадаємо, 6 вересня в чеському Брно відбувся матч Ліги націй між збірними Чехії та України.

При неймовірній підтримці українських фанатів, які завітали до Чехії, хлопці Андрія Шевченка показали класний футбол.

На швидкий гол форварда Роми Патрика Шика українці відповіли точним ударом Євгена Коноплянки на 45-й хвилині матчу.

У другій половині зустрічі на полі домінували українці, що в вилилося в ще один гол в доданий тепер уже до другого тайму час. На цей раз м'яч забив Олександр Зінченко!

Як підсумок, 1:2 - виїзна перемога збірної України, яка наступний матч Ліги націй проведе 9 вересня в Україні проти збірної Словаччини.

Як повідомляв портал Знай.ua, рік тому УЄФА на засіданні в Ньоні затвердив формат новоствореного турніру під назвою Ліга Націй.